Здравейте.Имам браво тд100 и вкарва вода в маслото.С нова гърнитура е , главата е здрава и шлайфана.Ако някой има идея от какво може да е нека сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вода в маслото браво тд100
Collapse
X
-
Това,че е нова гарнитурата не означава нищо-т.е правилно ли е затегната,качествена ли е.Ако главата е била пукната,а ТД 100 им е практика да пукат глави сигурен ли си,че заварена добре.Ако е така остава блока отгоре да е бил много изяден и да пуска от там.По принцип съм виждал да шлайфат блока при свалена глава с камък от шмиргел.В най-лошия вариянт е блока да е пукнат и той някъде.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
-
... направо си е лоша работа.На познат му стана маслото на боза, последва смяна гарнитура, члайф и т.н.Въпроса за мен е дали е направена добре промивката, щото ние 3 маслени филтъра сменихме и 3 пъти масло, докато се изчисти след ремонта.Наляхме старо масло, гас 2-3 км, после източване, нов филтър, пак 2-3 км, после пак смяна и така докато сеизчисти.
Коментар
-
Приятел,тя колата е смесила преди това и ти за това си я отворил.Ако няма видими места които да доказват точно от къде е прониквала водата,следва надуване на главата.Вероятността да е пукната е на лице.За съжаление си играл едно упражнение без нужния резултат.Не му мисли много събаряй главата отново!Успех!п.с. не сглобявай мотора докато не откриеш проблема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар