Колеги от извесно време имам един неприятен проблем.Колата е Фят Браво 1.9 TD-100.често почна да ми го прави този номер и не е много приятно.Понякога и трудно тръгва в ниските обороти пай на скорост като превключвам в ниски обороти пак се появява това.Среща се от 1300-до 2000 оборота и за секунда забива моцуната все едно се дави и след като я изфорсирам изчиства и излиза бял пушек.със прозрачна шлауфка сам след горивния филтър и не се вижда да прекарва баздух по системата.понякога ми светва и дюзата на таблото и пас си гасне но не по време на това прекъсване а във високите обороти.Иначе колата вари стършно много(пипана е по ГНП-то).и за дизел си е самолет.Помагаите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TD-100 прекъсва в ниските около 1500-2000 оборота !
Collapse
X
-
Човек винаги се съмнява във това от което не разбира!Аз за сега залагам на управлението.Сам каза че ти светна лампата на таблото.Какво чакаш,аз ли да ти кажа че трябва да направиш диагностика.За още информация сподели тук какви грешки е имало.Само със съмнения кола не се прави!Или запряташ ръкави и четеш много тук във форума и почваш като във казармата"прави1,прави2,..." до намиране на проблема или се доверяваш на някой съответно си плащаш за това.Нямаш много възможности.А по този начин не те съветвам да караш колата.Успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар