Здравейте колеги,днес ми се случи нещо много необичайно,излизах извън града ,не бях изминал и 15км. и колата изведнъж изгасна,пробвах да я запаля,върти все едно няма нафта изчаках 10-15мин.и запали,минах около 1-2км.и пак изгасна изчаках около 30-40мин., запали и след 10-12км.пак същото.Но това има предистория,някой път като я паля от първият път не иска,върти много добре,но не се получава,а след това няма проблем.Можете ли да ми помогнете,за което предаварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с пунто 1.9д,63к.с.,2001г.
Collapse
X
-
Re: проблем с пунто 1.9д,63к.с.,2001г.
iv4o74 написа:Здравейте колеги,днес ми се случи нещо много необичайно,излизах извън града ,не бях изминал и 15км. и колата изведнъж изгасна,пробвах да я запаля,върти все едно няма нафта изчаках 10-15мин.и запали,минах около 1-2км.и пак изгасна изчаках около 30-40мин., запали и след 10-12км.пак същото.Но това има предистория,някой път като я паля от първият път не иска,върти много добре,но не се получава,а след това няма проблем.Можете ли да ми помогнете,за което предаварително благодаря.
-
Ще спомена и моите премеждия с Пунто 1,9ДСъщите симптоми. Ама го хванах веднага с Екускана. Датчик от Митака-71 (всички го знаят) и всичко е 6.Остана обаче грешката с (throttle position sensor ... нещо си). Не знам какво е, но колата си върви.Стои си и грешката (preheating relay .... нещо си), ама това го знам, че е от изгоряла подгревна свещ. Мига и жълтия реотан след запалване.Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
Lancia Lybra SW 1,9JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар