КОЛЕГИ МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ!!!! наскоро ми прегря двигателя, главата се спука и паднаха парчета в цилиндрите, както и да е,отидох при едни "майстори" да ми сменят двигателя,смениха ми го, но от тогава разхода ми от 4.5/5 на 100 стана 9/10 на 100 и сега доста пуши, не върви колкото преди, дори грам не иска да завърти гуми, няма изобщо старт, започва да върви чак след около 3000об. мин. и се чува някакво почукване на тихите, сякаш от клапани, казаха ми че може би помпата имала много отпуснат аванс, погледнах го и него , но беше върнат докрай, а колата както студена така и топла пали на четвърт оборот, докато чукна само ключа. Други пък ми казаха че било от неправилно зацепване за ангренажа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ С БРАВО 1.9 ТД100 (ГОРИ)
Collapse
X
-
Re: ПРОБЛЕМ С БРАВО 1.9 ТД100 (ГОРИ)
iv4o0oy написа:КОЛЕГИ МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ!!!! наскоро ми прегря двигателя, главата се спука и паднаха парчета в цилиндрите, както и да е,отидох при едни "майстори" да ми сменят двигателя,смениха ми го, но от тогава разхода ми от 4.5/5 на 100 стана 9/10 на 100 и сега доста пуши, не върви колкото преди, дори грам не иска да завърти гуми, няма изобщо старт, започва да върви чак след около 3000об. мин. и се чува някакво почукване на тихите, сякаш от клапани, казаха ми че може би помпата имала много отпуснат аванс, погледнах го и него , но беше върнат докрай, а колата както студена така и топла пали на четвърт оборот, докато чукна само ключа. Други пък ми казаха че било от неправилно зацепване за ангренажаFiat Marea TD100
Коментар
-
Re: 1
кроко61 написа:Градски я кажи кои са ти ,,майсторите,,първоМареа 1,6 16в
Коментар
-
Re: ПРОБЛЕМ С БРАВО 1.9 ТД100 (ГОРИ)
iuly_vn написа:iv4o0oy написа:КОЛЕГИ МОЛЯ ПОМАГАЙТЕ!!!! наскоро ми прегря двигателя, главата се спука и паднаха парчета в цилиндрите, както и да е,отидох при едни "майстори" да ми сменят двигателя,смениха ми го, но от тогава разхода ми от 4.5/5 на 100 стана 9/10 на 100 и сега доста пуши, не върви колкото преди, дори грам не иска да завърти гуми, няма изобщо старт, започва да върви чак след около 3000об. мин. и се чува някакво почукване на тихите, сякаш от клапани, казаха ми че може би помпата имала много отпуснат аванс, погледнах го и него , но беше върнат докрай, а колата както студена така и топла пали на четвърт оборот, докато чукна само ключа. Други пък ми казаха че било от неправилно зацепване за ангренажаМареа 1,6 16в
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Виж датчика за температурата на въздуха да не би да е разкачен.Ако е разкачен,компютъра отчита минусова температура и вкарва доста повече гориво.Мареа 1,6 16в
Коментар
-
Прегледай тази тема за зацепване на ангренаж http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=73366&start=0Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар