Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Теч на масло.
Collapse
X
-
И аз го имам същия проблем но примен идва от калпави майстори,някой е пренатегнал болта на капака на клапаните е развалил резбата в главата.И аз се чудя,все чистя и все омазана,не струика,капка или нещо подобно цялия мотор мазен сякаш е заливан.И все масло няма,все доливам,а не го гори.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Едно време продаваха гумени гърнитури при който можеше да се стяга колкото искаш стига да държат болтовете. При сегашните коркови гърнитури положението е по ръзлично. При по здраво стягане гърнитурата не издържа и се разкъсва в повечето случай. Лично мое мнение е да не стягаш хамалската(все пак там няма налягане на маслото) и може да намажеш с червено силиконче за да ти е по сигурна работата.Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
Здравейте колеги.Един съвет за колегата kal0yanch40 .... и при мен резбата беше пренавита .... отиваш при стругар ... точно за 2 мин. ти прави нова резба с 1 номер по-голяма и си готов !!!Колега vgeorgiev ... при теб положението не е страшно ... и аз подкрепям колегата David-Off ... когато сменявах моята въпреки че гарнитурата беше гумена а не коркова ... си я намазах с червено силиконче ... и сега е както се казва "ВЕКОВИЩЕ" GOOD LUCK !!!AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:Здравейте колеги.Един съвет за колегата kal0yanch40 .... и при мен резбата беше пренавита .... отиваш при стругар ... точно за 2 мин. ти прави нова резба с 1 номер по-голяма и си готов !!!Колега vgeorgiev ... при теб положението не е страшно ... и аз подкрепям колегата David-Off ... когато сменявах моята въпреки че гарнитурата беше гумена а не коркова ... си я намазах с червено силиконче ... и сега е както се казва "ВЕКОВИЩЕ" GOOD LUCK !!!Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар