КЪДЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЕМБРАНИ ЗА НАГНЕТАТЕЛНАТА ПОМПА ЗА FIAT BRAVO 1.9TD/100МНОГО МИ Е СПЕШНО МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!ПОМПАТА Е ЛУКАС!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАСТИ ЗА ПОМПА
Collapse
X
-
Re: ЧАСТИ ЗА ПОМПА
dvrender написа:КЪДЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЕМБРАНИ ЗА НАГНЕТАТЕЛНАТА ПОМПА ЗА FIAT BRAVO 1.9TD/100МНОГО МИ Е СПЕШНО МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!ПОМПАТА Е ЛУКАС!!!FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Re: ЧАСТИ ЗА ПОМПА
dani389 написа:dvrender написа:КЪДЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ МЕМБРАНИ ЗА НАГНЕТАТЕЛНАТА ПОМПА ЗА FIAT BRAVO 1.9TD/100МНОГО МИ Е СПЕШНО МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!ПОМПАТА Е ЛУКАС!!!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
dvrender написа:sachma написа:Хит и Ко прилича на име на охранитела фирмаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=5136Що не си вземеш цяла помпичка, и без това не ми трябва
Коментар
-
Добре де с поръчка не се ли внасят части от Италия - там гаранция имат поне един тон такива помпи на части.Другото което е има тонове морги там и ще ти намерят такава помпа ако ще и втроа ръка да е.Попитай в някой магазин с поръчка по каталог и т.н. и какви пари ще искат.Отделно много магазини имат хора по моргите в България и казват след колко време могат да доставят съответната част и дават разни гаранции.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:Добре де с поръчка не се ли внасят части от Италия - там гаранция имат поне един тон такива помпи на части.Другото което е има тонове морги там и ще ти намерят такава помпа ако ще и втроа ръка да е.Попитай в някой магазин с поръчка по каталог и т.н. и какви пари ще искат.Отделно много магазини имат хора по моргите в България и казват след колко време могат да доставят съответната част и дават разни гаранции.Bravo 1.9 TD/100
Коментар
-
Най-близкия магазин за авточасти който предлага по-богата гама части по каталог (в София почти всеки предлага доставка по поръчка).По-екзотичните части идват за около 3-4 работни дни (например ремонтен комплект за горивна помпа на Уно 1.3 дизел).Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:Най-близкия магазин за авточасти който предлага по-богата гама части по каталог (в София почти всеки предлага доставка по поръчка).По-екзотичните части идват за около 3-4 работни дни (например ремонтен комплект за горивна помпа на Уно 1.3 дизел).Bravo 1.9 TD/100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар