Колеги,след като ми писна да чистя от време на време досадно-малката цедка.Мислих и измайсторих следното нещо:взех цедка от тракторна пръскачка Перла,която е със същите отвори като оригиналната ,но е с много по-голяма площ.Сложих пластмасови капачки от двете страни,които залепих с поялник и пластмаса и си получи това на снимките от което специално аз съм доволен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Променена сонда в резервоара на тд100
Collapse
X
-
Айде колегите на които им се задръстват цедките, да кажат откъде зареждат нафта, че да не стъпвам там. Като си купих тая кола, не съм и чистил цедката в резервоара. Миналата година се бъзнах от тия писания във форума, и се усъмних в показанията на нафтомера, затова извадих сондата от резервоара. Какво да кажа ? Направо се ужасих, като видях колко е чиста. Ами че тя си лъщеше все едно сега е излязла от магазина Карал съм само с нафта от ОМВ нй вече, малко Лукойл, едно зареждане на Петрол, малко ЕКО и това е. Затова, МНОГО ВИ МОЛЯ, кажете къде зареждате нафта с боклуциОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
vnkd написа:и на мойта цедката е чиста но не показва точно винаги като заредя след малко стрелката започва да пада а това е много дразнещо ,а зреждам главно на лукойл,дали пък не почиствам както трябва цедката...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Айде колегите на които им се задръстват цедките, да кажат откъде зареждат нафта, че да не стъпвам там. Като си купих тая кола, не съм и чистил цедката в резервоара. Миналата година се бъзнах от тия писания във форума, и се усъмних в показанията на нафтомера, затова извадих сондата от резервоара. Какво да кажа ? Направо се ужасих, като видях колко е чиста. Ами че тя си лъщеше все едно сега е излязла от магазина Карал съм само с нафта от ОМВ нй вече, малко Лукойл, едно зареждане на Петрол, малко ЕКО и това е. Затова, МНОГО ВИ МОЛЯ, кажете къде зареждате нафта с боклуциЧовекът е човек когато е на път.
Коментар
-
lionov_1965 написа:Dido_Lyubenov написа:Айде колегите на които им се задръстват цедките, да кажат откъде зареждат нафта, че да не стъпвам там. Като си купих тая кола, не съм и чистил цедката в резервоара. Миналата година се бъзнах от тия писания във форума, и се усъмних в показанията на нафтомера, затова извадих сондата от резервоара. Какво да кажа ? Направо се ужасих, като видях колко е чиста. Ами че тя си лъщеше все едно сега е излязла от магазина Карал съм само с нафта от ОМВ нй вече, малко Лукойл, едно зареждане на Петрол, малко ЕКО и това е. Затова, МНОГО ВИ МОЛЯ, кажете къде зареждате нафта с боклуциОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
vnkd написа:ако не е от цедката , какво друго може да еОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:vnkd написа:ако не е от цедката , какво друго може да еЧовекът е човек когато е на път.
Коментар
-
Да, идва от Лукойл, но ралика правя от къде съм заредил. Добавки съм наливал само три пъти досега (за 4 години) . Е да, карам си колата всеки ден, може от това да е. Не зареждам редовно догоре, но това едва ли е от значение в случая. Виж това http://www.dacia-bg.com/dacia/forum/...p=20187#p20187 , после може пак да коментираме произхода и качеството на нафтата.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
vnkd написа:а тея пластинки лесно ли се ремонтират или да си търся майстор за тях ,или първо да сменя лукойла с нещо друго ,и аз карам всеки ден главно с лукойл просто защото ми е най близо.Човекът е човек когато е на път.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар