Здравейте на всички!Вчера вечерта спуках картера на мойто Браво(тд100).Някои можели да ми препоръча добур майстор в Русе,който да работи по-евтино.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан картер тд100
Collapse
X
-
Братовчед ми който е с Каппа 2.0 20в спука картер и го залепи с поксипол.И вече година и повече може би си кара без проблем.Такаче ако искаш пробвай ама само при положение че е пукнат.Иначе може да го закараш и да го заварят,алуминий се прави с аргонова заврка ако се нелъжа.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
-
kal0yanch40 написа:Братовчед ми който е с Каппа 2.0 20в спука картер и го залепи с поксипол.И вече година и повече може би си кара без проблем.Такаче ако искаш пробвай ама само при положение че е пукнат.Иначе може да го закараш и да го заварят,алуминий се прави с аргонова заврка ако се нелъжа.
Коментар
-
Aprilov написа:Здравейте,колеги!И аз съм вече в тоя филм-спуках картера на мареята и се чудя дали ще мога без да го свалям да го залепя с течен метал и дали има значение течния метал дали е маслоустойчив?Поздрави!Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар