Ako питаш мен една Брава JTD100 , особено ако си я намериш читава (за района на Сф, може да ползваш колегата ВО за диагностика) е най-добрия вариант.Доказано здрав двигател, който като разход е рекордьор, но и цената на колата ще е малко по-скъпа.Кеф ти икономия, кеф ти приличен вървеж.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дизелов двг с колкото може по-малко електроника
Collapse
X
-
emzo написа:Ako питаш мен една Брава JTD100 , особено ако си я намериш читава (за района на Сф, може да ползваш колегата ВО за диагностика) е най-добрия вариант.Доказано здрав двигател, който като разход е рекордьор, но и цената на колата ще е малко по-скъпа.Кеф ти икономия, кеф ти приличен вървеж.
Коментар
-
jtd НЕ!!! Аз ви говоря, че искам кола без електроника, вие ми предлагате jtd... Не че е лоша кола, супер е, ама не е моята. Относно дедрата.. точно такава счупих в едно палио (аз и колегата сме живи и здрави, за щастие), само че бензинка, седан. Семейната кола ще бъде точно дедра комби, от 1999г. 1.9ТД. Обаче за ежедневка ми е голяма. За момента съм спазарил да покарам едно типо 1.8 седичи, и ако ми хареса забравям за всякакви дизели, това ще е колата - кефа цена няма Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Ако не - дизеларката на масло ще бъде отново на преден план. А и още един въпрос: какъв е този авансатор, какво прави, и защо е електронен? Минава ли нафта през него?? Изобщо не съм запознат с устройството на дизелов двг, знам само принципа, ама подробности... йок. Някъде мога ли да прочета повече за тая джаджа, тъй като тя се скапва най-бързо ако се смени нафтата с алтернативна течност (справка: темата "Биодизел")."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Ако търсиш най-евтината кола, с най-евтината поддръжка и най-евтино да се придвижваш, то вземи си едно Пунто-1 1.1-1.2 бензин, както дойде, с една супер обикновена газова уредба и това е.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ето един екземпляр от това което беше предложено в началото на страницата http://www.mobile.bg/11303409180979274Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
За мен трябва да си много мазохист, за да вземеш някакъв стар дизелов двигател.Хем не върви, хем движи цялото купе като във Фукушима, хем харчи като за 1.5 жтд.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар