tomito9902 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой с 1,9 ТД да е махал катализатора?
Collapse
X
-
-
Нещо не си прочел правилно , аз не съм казал да се слага гърне с размер на катализатора , а казах че ако не беше екологичната норма щяха да монтират гърне вместо него!И за какъв резонанс изобщо ми говориш при положение че катализатора е запушен ?Мислиш ли , че изобщо движението на газовете е такова каквото трябва да е?И никой не е казал да се маха генерацията от главата още ! Съмнявам се да ти кажа , че на теб ако ти се запуши катализатора , ще го махнеш и на негово место ще дадеш 600 лева за нов катализатор!Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
chaveto написа:tomito9902 написа:И аз мисля точно така , няма как да отпушиш изхода на газовете и да не работи по-добре двигателя , тъй като катализатора е монтиран само и единствено за екология , иначе на негово място щеше да си има нормално гърне!EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Е защо си си играл, след като е можело да постигнеш нулево съпротивление като махнеш всичко от главата натам. Защо ония глупавите точно на състезателни автомобили не махат всичко ами си играят да правят тръби, конуси и какво ле не по изпускателната система.Какво значение има дали е дизел или бензин, резонанса си е резонанс.................
Коментар
-
vsd написа:Май пак не правиш разлика между кола с турбо и без.
Коментар
-
chaveto написа:Е защо си си играл, след като е можело да постигнеш нулево съпротивление като махнеш всичко от главата натам. Защо ония глупавите точно на състезателни автомобили не махат всичко ами си играят да правят тръби, конуси и какво ле не по изпускателната система.Какво значение има дали е дизел или бензин, резонанса си е резонанс.................EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
chaveto написа:vsd написа:Май пак не правиш разлика между кола с турбо и без.
Коментар
-
Не се карайте за глупости. Тук не става въпрос за бутиков автомобил от формула 1, говорим за сериен автомобил, на който като му намалиш съпротивлението на изпускателната система, ще му прецакаш целия работен режим и ще се сдуха доста по-бързо от нормалното. Същото важи и ако увеличиш съпротивлението. А дали е дизел, бензин, със или без турбина не е от такова значение.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:говорим за сериен автомобил, на който като му намалиш съпротивлението на изпускателната система, ще му прецакаш целия работен режим и ще се сдуха доста по-бързо от нормалното.А дали е дизел, бензин, със или без турбина не е от такова значение.
Коментар
-
vsd написа:Нищо не съм те убеждавал, май нещо се обърка. Итан ти го е написал, като махнеш тръбите от главата, нали след половин час ще пукнеш от изгорелите газове които ще влизат в купето, отделно дето ще запалиш всичко около колекторите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар