Колеги, от няколко дни ми прави номер, много рядко, но все пак гаден. Гълта въздух и загася. При поредното обезвъздушаване се прецака резбата на болтчето в/у стойката на филтъра и сега проблем. Та въпроса ми е има ли яоправия или да си търся 2-ра ръка... и къде мога да си намеря след това медни шайби, защото искам да ги сменя всичките по стойката, за да я изолирам като вероятен "въздухо гълтач".Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със стойката на филтъра.
Collapse
X
-
Колеги, смених си стойката, всичко е наред, но ми стана интересно защо има разминаване в стойките. Ето снимка за да разберете за какво иде реч и някой да вземе да ми го обясни п.п. тази на снимката е моята стара стойка, както се вижда това което съм нарисувал го има при новата. т.е. при моята това издължение го няма. Та въпроса ми е защо? и какво се променя с него и без него.Моята логика ме навежда на мисълта, че влизайки по-надълбоко във филтъра тази тръбичка няма начин да гълта въздух, или нещо такова... Поздрави!Fiat Brava TD100
-
spooni написа:Колеги, смених си стойката, всичко е наред, но ми стана интересно защо има разминаване в стойките. Ето снимка за да разберете за какво иде реч и някой да вземе да ми го обясни п.п. тази на снимката е моята стара стойка, както се вижда това което съм нарисувал го има при новата. т.е. при моята това издължение го няма. Та въпроса ми е защо? и какво се променя с него и без него.Моята логика ме навежда на мисълта, че влизайки по-надълбоко във филтъра тази тръбичка няма начин да гълта въздух, или нещо такова... Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар