Сутрин като запаля светва но като загрее изгасва и проблема е в това че тече от едната дюза тече на какво може да се далжи това сменях маркучетата намаля но пак си тече слабо обаче както си е било до сега.Помагаите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с едната дюза
Collapse
X
-
не знам какво общо има датчика с дюзите колега??? кажете от къде тече -от дюзата или от главата и в двата случая дюзата се сваля,ако е дюзата се разглобява и се почиства добре сменят се уплътненията и се надяваме да не тече отново ако тече между дузата и главата то ще губи и компресия сваля се отдолу има тарелка(дифтунга) най-добре да се смени,почиства се леглото най-лесно и чисто става с бургия,разбира се на РЪКА И МНОГО ВНИМАТЕЛНО ДА НЕ НАРУШИТЕ ПРОФИЛА НА ГЛАВАТА,ако е необходимо ще се затъпи на шмиргел.пратете снимки или пишете по-точно за проблема,ако пък искате пишете на лични,аз съм от София няма страшно ще го оправим :P .поздрави
Коментар
-
marinavtom написа:не знам какво общо има датчика с дюзите колега???marea2.4 написа:Сутрин като запаля светва но като загрее изгасва...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар