Здравейте, Какво прави колата ако датчика на коляновият вал сдаде багажа и може ли той ту да сработва ту не? мареа 1.9 тд100
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Датчик колянов вал
Collapse
X
-
Re: Датчик колянов вал
eh4ev07 написа:lubomm написа:avent написа:Здравейте, Какво прави колата ако датчика на коляновият вал сдаде багажа и може ли той ту да сработва ту не? мареа 1.9 тд100
Коментар
-
Колата пали добре, не пуши, само пропушва като смачкам педала/ нормално за в момента/ после си е добре но от време на време като че ли колата се отулва все едно ме бута нещо отзад и колата става пъргава за секунди а може и за минути каране. След това все едно забива от раз а може и пак да ускоря. Помпата е ОК. Въздух няма с прозрачни шлаухки е, крушата и филтрите подменени, цедка в резервуара няма. Умна дюза добре мерена преди 1 ден. Колата го прави постоянно, разход завищен винаги е карана така но ме дразни вече доста много. Казаха ми че ако датчик колянов вал ту стработва ту не прави така. оборотомер работи. Ако няма какво е това с този номер 6PU 009 146-261 ? Това е по номер на ХЕЛА и може да се провери в ТЕКДОК-а.Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
-
avent написа:Колата пали добре, не пуши, само пропушва като смачкам педала/ нормално за в момента/ после си е добре но от време на време като че ли колата се отулва все едно ме бута нещо отзад и колата става пъргава за секунди а може и за минути каране. След това все едно забива от раз а може и пак да ускоря. Помпата е ОК. Въздух няма с прозрачни шлаухки е, крушата и филтрите подменени, цедка в резервуара няма. Умна дюза добре мерена преди 1 ден. Колата го прави постоянно, разход завищен винаги е карана така но ме дразни вече доста много. Казаха ми че ако датчик колянов вал ту стработва ту не прави така. оборотомер работи. Ако няма какво е това с този номер 6PU 009 146-261 ? Това е по номер на ХЕЛА и може да се провери в ТЕКДОК-а.
Коментар
-
Re: Датчик колянов вал
avent написа:Здравейте, Какво прави колата ако датчика на коляновият вал сдаде багажа и може ли той ту да сработва ту не? мареа 1.9 тд100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар