Колата си беше на обороти при замерването и тогава показваше грешката в свободна състояние този дето го прави небеше кой знае какъв майстор въпреки че се води за такъв! Не е гледал показателите при форсиран двигател тои даже едвам намери буксата за диагностика първо в буксата за абс-а беше включил приемника после в някаква др букса и накрая намери правилната! :D Сами си правете извода закакво говориме!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.9 ТД 100 пуши много
Collapse
X
-
ahil_m написа:Колата си беше на обороти при замерването и тогава показваше грешката в свободна състояние този дето го прави небеше кой знае какъв майстор въпреки че се води за такъв! Не е гледал показателите при форсиран двигател тои даже едвам намери буксата за диагностика първо в буксата за абс-а беше включил приемника после в някаква др букса и накрая намери правилната! :D Сами си правете извода закакво говориме!
Коментар
-
marinavtom написа:колега от София съм имам помпа ,дюзи, авансатор, потенциометър и какво ли още не(останали в резерв от моита).провери да не е скъсан накой маркуч на турбото,и ако искаш пиши на лични да я погледнем,имам свободно време за губене.Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар