Колеги здравейте! Имам един въпрос относно Фиат пунто 1.9 jtd 2000година.От извесно време ми светва една червена лампичка и газта не реагира по никакъв начин на крака и карам със превключване на скоростите до 70 км дигам и после сама си връща до 60 ,даже на няколко пъти натискам газта малко а тя се форсира до 4500 оборота сама и като превключва се връщат..Какъв може да е проблема ЕГР клапата или потенциометъра на газта и колко струва нов потенциометър?Мерси Алекс
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каране без газ
Collapse
X
-
Ето я темата: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...077&highlight= Емзо е дам снимки точно от Стило.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Re: Каране без газ
sagoto написа:Колеги здравейте! Имам един въпрос относно Фиат пунто 1.9 jtd 2000година.От извесно време ми светва една червена лампичка и газта не реагира по никакъв начин на крака и карам със превключване на скоростите до 70 км дигам и после сама си връща до 60 ,даже на няколко пъти натискам газта малко а тя се форсира до 4500 оборота сама и като превключва се връщат..Какъв може да е проблема ЕГР клапата или потенциометъра на газта и колко струва нов потенциометър?Мерси Алекс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар