Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пунто не иска да пали - вече пали а не мога да го загася :X

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изключвам от контакт даже вадя и ключа и пак не гасне. Иначе нафта съм наливал и то наливал е силно казано, защото съм долял има няма 50 мл. през това дето е като тройник на горивния филтър.Утре сигурно ще я разглобя тая кутия, а после евентуално трябва ли да се центрова нещо като се затваря?

Коментар

Да във тези кутия е клапана и причината да не гасне е в него!Засяда котвата на електромагнита.Пова най-често е от износване и т.н.Зада се направи какво то и да било по този клапан дрябва да се демонтира имобилайзера.В повечето случай той е монтиран със секретни болтове за да "не може" да се пипа там от всеки.Което вече е проблем за хора които незнаят какво и как да правят.Иначе всеки би взел ключ 24 и би си развил сам плапана и сам би си го сменил.Успех!

Коментар

vaskog написа:
        Изключвам от контакт даже вадя и ключа и пак не гасне. Иначе нафта съм наливал и то наливал е силно казано, защото съм долял има няма 50 мл. през това дето е като тройник на горивния филтър.Утре сигурно ще я разглобя тая кутия, а после евентуално трябва ли да се центрова нещо като се затваря?
        Нищо не се центрова след това.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Мерси, ще го погледна тези дни и ще пиша какво е станало

Коментар

Working...
          X