Момчета надявам се да ми дадете съвет и помощ.Купих си Fiat stilo 1,9 JTD 115 к.с. от познат човек,който при качването на автовоза каза че колата има проблем с турбото и уж в италия я оправиха но уви при пристигането и я взех ,но от ауспуха пуши бял пушак майсторът каза че е от турбото откарахме го турбото на софия за рециклиране ии от там казаха че е готово но колата пак гори масло ии вади пушак.Ако ми е нужно ново турбо на втора ръка което е хубаво и здраво от къде мога да намеря много ще съм благодарен ако помогнете .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Fiat stilo 1,9 JTD 115 к.с.
Collapse
X
-
И как решиха, че проблемът е точно в турбото. Белият пушек не е индикация за горене на масло -неизгоряла нафта например. Диагностирай първо колата преди да се впускаш в приключения. В този форум има момчета, които могат да те ориентират правилно, но преди всичко - диагностика и обърнете внимание на ЕГР. Ако има нещо, което се чупи най-малко на тези мотори - това е турбото...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Re: Проблем с Fiat stilo 1,9 JTD 115 к.с.
azsamotcska написа:Момчета надявам се да ми дадете съвет и помощ.Купих си Fiat stilo 1,9 JTD 115 к.с. от познат човек,който при качването на автовоза каза че колата има проблем с турбото и уж в италия я оправиха но уви при пристигането и я взех ,но от ауспуха пуши бял пушак майсторът каза че е от турбото откарахме го турбото на софия за рециклиране ии от там казаха че е готово но колата пак гори масло ии вади пушак.Ако ми е нужно ново турбо на втора ръка което е хубаво и здраво от къде мога да намеря много ще съм благодарен ако помогнете .AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
azsamotcska написа:Колата гори масло тъй като закъса за масло при положение че имаше преди това
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар