при мен проблема е че когато закача манометыр на колектора и змеря налягането ж началото манометъра показва (-) стойност.И когато вдигне 4000 оборота стрелката почва да вибрира м/у .3-.4 което е много много малко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дълбок размисъл...............
Collapse
X
-
да отговоря на един от въпросите: ДА този двигател е с интерколер затова е и 100 коня а не 75 това е единствената разлика (е 75 е ограничена разбирасе) А относно пушенето. Осъзнайте се бе хора нормално да пуши, дизела е мръсно гориво , а да не говорим какви боклуци ни сипват на бензиностанциите. И при мен пуши но при по високи обороти около 3000 даже и отгоре, но е мн относително понякога дори при паркиране (1000 оборота) пак искарва пушак.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
niko_ymn написа:Ами то на ваште нафтови печки за това им се слагат турбота за да им раздухват огъня, аз за кво съмм си купил бензин като искам да се изстрелвам ... пък вече ще се примирите с такива недостатъци - то не може хем ефтино на бензиностанцията - хем ферари след бокса.
Коментар
-
doofiat написа:скоро и един пич каза,че дори и да я изрязвал не му пушела.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
niko_ymn написа:doofiat написа:Ехааааааааааааааа, браво, бе! Я се запознай за някой качества на дизеловия двигателFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:niko_ymn написа:doofiat написа:Ехааааааааааааааа, браво, бе! Я се запознай за някой качества на дизеловия двигателhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
niko_ymn написа:абе и аз гледам данните за секундите от нула до сто и не ми се вярва ... ама дори и да е така - аз в момента съм без катализатор и тръгвам още по-бързо. Дайте да сложим турбо на бензиновия и тогава да ги сравним, а ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар