Здровейте колеги. Имам следния проблем. Автомобилът ми е фиат мареа 1.9gtd. двегатела когато работи между 4000 и 5000 оборота забива. Сменил съм клапън на рейката и клапън на помпата за високо налягане. Възможно ли е това да е някаква защита. Преди това съм нямъл подобен проблем. Моля изразете мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с оборотите на фиат мареа 1.9gtd
Collapse
X
-
Re: проблем с оборотите на фиат мареа 1.9gtd
kyupchukov написа:Здровейте колеги. Имам следния проблем. Автомобилът ми е фиат мареа 1.9gtd. двегатела когато работи между 4000 и 5000 оборота забива. Сменил съм клапън на рейката и клапън на помпата за високо налягане. Възможно ли е това да е някаква защита. Преди това съм нямъл подобен проблем. Моля изразете мнение.
-
kyupchukov написа:оборотите падат и лампата "дюза" светваEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
kyupchukov написа:оборотите падат и лампата "дюза" светва
Коментар
-
проблем с оборотите на фиат мареа 1.9gtd
Сменил съм клапана на рейката и клапана на помпата за високо налягане. Добавки не съм слагал ако може да ми препоръчате ще Ви бъда благодарен. Автомобилът на такива обороти никога не управлявам но ми направи впечетление когато го изфорсирам на свободна, че се получава това прекъсване. Филтрите ми са сменени.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар