Здравеите колеги,от доста жреме сум забелязал 4е понякога след като съм навартял примерно 30-тина километра или пшо малко няма значение жапроса е да е карана след това като я запаля зад мен се извиват едни големи бели облаци но това е само като запаля пропушва и изчиства и след това нищо и искам да подчертая че колата няма проблем с паленето нито при ниски темп. нито никога и при пуржо палене няма проблеми изпушва си нормално малко черно и сичко е 6 искам да кажа че не го прави всеки път тоя белия пушак но си го прави по някога от какво може да е ?????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бял пушек при палене на JTD 105!!!
Collapse
X
-
iakvvu написа:А бял ли е димът или светло син? Изчезва ли бързо или оставя следи зад колата във въздуха?
Коментар
-
Ми то няма милиони варианти за порблема.Пушека може да е и от трите течности е мотора.Определи по миризма ако ти е възможно.Нафтата(неизгорялата) си мирише на нафта и щипе на очите!Маслото също ще го хванеш по миризмата.Антифриза по разхода.Ако е нафта ще пъшкаш за нов регулатор(ще дойде време когато ще почне да гасне в движение).За другите няма да пиша сам се сещаш колко възможности има.Успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар