tomito9902 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Попушва черно , като завърти турбото- Мареа 1,9ТД100
Collapse
X
-
Първо човека говори за пушек когато му надуе турбото!-Това има няколко възможности но най вероятната е е да дава повече гориво в този момент.Има лечение това!Второ за това кое е нормално и кое не отговора е в упавлението на мотора.Едно е да управляваш помпата механично а съсвсем друго да се управлява процеса от компютър!
Коментар
-
Именно това се опитах и аз да му обясна на човека , защото моята помпа и неговата са коренно разлини и като начин на работа и като начин на управление , но щом е решил че не е така ОК...А колкото до това че има лечение , дали мога да си я излекувам аз или не , и дали изобщо трябва да го лекувам ?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Хем е нормално хем има лечение на този проблем. Хайде кажете за последно дали е нормално да пуши като се подава газ.Защото съм виждал доста дизелови автомобили който не пушат при каквито и да било условия, също така има и големи кебапчийници.Но хората с кебапчийниците са си свикнали и на тях не им пука дали е редно или не.
Коментар
-
И аз това исках да разбера , за мене няма проблем че пуши защото си върви съвсем нормално , от друга страна откакто го видях почва да ми се набива на очи и малко да ме подразва , но от както го видях заглеждам Мареите по улиците и ми се струва че повечето си попушват , и ако има начин да не пуши толкова бих се пробвал !Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Коментар
-
chaveto написа:Хем е нормално хем има лечение на този проблем. Хайде кажете за последно дали е нормално да пуши като се подава газ.Защото съм виждал доста дизелови автомобили който не пушат при каквито и да било условия, също така има и големи кебапчийници.Но хората с кебапчийниците са си свикнали и на тях не им пука дали е редно или не.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
chaveto написа:Хем е нормално хем има лечение на този проблем. Хайде кажете за последно дали е нормално да пуши като се подава газ.Защото съм виждал доста дизелови автомобили който не пушат при каквито и да било условия, също така има и големи кебапчийници.Но хората с кебапчийниците са си свикнали и на тях не им пука дали е редно или не.
Коментар
-
Днес и аз си нагласих страничното огледало насочвайки го към ауспуха и наблюдавах в различни режими на натоварване на двигателя за чернилки ( да не говорим, че щях да се нацеля в камион докато съзерцавах изходящите си творения). Автомобилът ми пропушва, когато натисна рязко газта на 2 или 3-та предавка на баир. На същия този баир със същите тези предавки, но вече с "лижерно краче" и плавно влизане в обороти няма чернилка.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Нали не очакваш безрезервно да ти повярваме , поне аз не мога да го направя, дори колите на познати които мислех , че не пушат си излезнаха пушилки , а дори и такива каквито колегата цитира G-класа и S-класи ги гледах че си почанват , може би не толкова черно но определено си има чернилка!Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Коментар
-
tomito9902 написа:Нали не очакваш безрезервно да ти повярваме , поне аз не мога да го направя, дори колите на познати които мислех , че не пушат си излезнаха пушилки , а дори и такива каквито колегата цитира G-класа и S-класи ги гледах че си почанват , може би не толкова черно но определено си има чернилка!
Коментар
-
tomito9902 написа:Нали не очакваш безрезервно да ти повярваме , поне аз не мога да го направя, дори колите на познати които мислех , че не пушат си излезнаха пушилки , а дори и такива каквито колегата цитира G-класа и S-класи ги гледах че си почанват , може би не толкова черно но определено си има чернилка!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар