Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat bravo 1.9 jtd запитване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat bravo 1.9 jtd запитване

Привет колеги искам да ви попитам 2-3 въпросчета и очаквам кратки отговорчета 1-Трябва ли да сменям нещо по колата ако реша да и направя така наречения ремап2-Колко може да струва някой ( който си разбира от работата ) да ми направи ремап и колко вида ремап има3-Какви са последствията след ремапа примерно след първите 10 000 кмИ ако има колеги от Пловдив да ме насочат към кой сервиз да се насоча за ремапче ще съм много щастлив.Благодаря предварително дано не съм Много нахален Peace!
    FIAT Bravo 1.9 jtd 105hp 1999g

Ще се опитам да ти отговоря на въпросите, макар и да не съм много компетентен.1- Ако искаш само ремап - нетрябва да сменяш нищо.2- Цената е различна - може да си намериш и за 100 може и за 600, за видове аз знам само за чип тунинг - пипа се само софтуера на компютъра и повер бокс - слага се доколкото знам на буксата на рейла и дава различна информация до компа. По - добрия вариант е чип тунинг.3- За последствия - по двг и трансмисия - зависи от цялостното състояние, със сигурност се съсипва маховика и съединителя, за вървеш - определено на дизел с турбо разликата е огромна.PS Може да потърсиш из форума, писано е МНОГО.
    FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

колега пиши на Л.С. къде да се видим някой път да видиш разликата

Коментар

Working...
      X