Клапана е. Проблема при мен беше че взех втора употреба,а се оказа че и тои не работи.. С много пазарлъци и риск да закъсам по пътя отидох до моргата от кадето купих клапана с колата да им покажа на место за какво става вапрос. За касмет моят клапан издържа пътя без проблеми,а тоя дето взех от автоморгата ги бях помолил да си го надпишат и бележат когато го копувах. Та казвам им,ето момчета,колата работи ама не с вашия клапан,ето го вашия сега ще го сложим да се убедите и вие сами че не е наред.Монтирам го пред тях и колата започва да работи като МАЗ ! И така,навиха се и извадиха друг клапан.. Слагам го аз,вече на место пред тях ,оказва се че и тои не работи! Колата работи само с гас и пуши от ауспуха бяло,черно и всекакви пушилки ... Вече бях отчаян..но вадят следващ клапан ! Монтирам го и успех,колата пее :D ! Малко скъпичко ми излезна 180лв. С доста търсене бях намерил и на 120лв но кои знае,тук поне излязоха стабилни да ги менят докато не тръгне :D . Нов е доста скъпичък,363 и стотинки даже. И така сега вече работи :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с горивото на фиат мареа 1.9 jtd
Collapse
X
-
georgiss написа:Клапана е. Проблема при мен беше че взех втора употреба,а се оказа че и тои не работи.. С много пазарлъци и риск да закъсам по пътя отидох до моргата от кадето купих клапана с колата да им покажа на место за какво става вапрос. За касмет моят клапан издържа пътя без проблеми,а тоя дето взех от автоморгата ги бях помолил да си го надпишат и бележат когато го копувах. Та казвам им,ето момчета,колата работи ама не с вашия клапан,ето го вашия сега ще го сложим да се убедите и вие сами че не е наред.Монтирам го пред тях и колата започва да работи като МАЗ ! И така,навиха се и извадиха друг клапан.. Слагам го аз,вече на место пред тях ,оказва се че и тои не работи! Колата работи само с гас и пуши от ауспуха бяло,черно и всекакви пушилки ... Вече бях отчаян..но вадят следващ клапан ! Монтирам го и успех,колата пее :D ! Малко скъпичко ми излезна 180лв. С доста търсене бях намерил и на 120лв но кои знае,тук поне излязоха стабилни да ги менят докато не тръгне :D . Нов е доста скъпичък,363 и стотинки даже. И така сега вече работи :DAR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:georgiss написа:Клапана е. Проблема при мен беше че взех втора употреба,а се оказа че и тои не работи.. С много пазарлъци и риск да закъсам по пътя отидох до моргата от кадето купих клапана с колата да им покажа на место за какво става вапрос. За касмет моят клапан издържа пътя без проблеми,а тоя дето взех от автоморгата ги бях помолил да си го надпишат и бележат когато го копувах. Та казвам им,ето момчета,колата работи ама не с вашия клапан,ето го вашия сега ще го сложим да се убедите и вие сами че не е наред.Монтирам го пред тях и колата започва да работи като МАЗ ! И така,навиха се и извадиха друг клапан.. Слагам го аз,вече на место пред тях ,оказва се че и тои не работи! Колата работи само с гас и пуши от ауспуха бяло,черно и всекакви пушилки ... Вече бях отчаян..но вадят следващ клапан ! Монтирам го и успех,колата пее :D ! Малко скъпичко ми излезна 180лв. С доста търсене бях намерил и на 120лв но кои знае,тук поне излязоха стабилни да ги менят докато не тръгне :D . Нов е доста скъпичък,363 и стотинки даже. И така сега вече работи :DMarengo 1,9gjd 2000
Коментар
-
georgiss написа:Ех..парички... Дано покара,то ясно новото си е ново . Поне съм доволен че проблема е ясен.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
мога ли и аз да подскажа нещо освен от фият става и от Пежо но точно от какво не можа да ми каже мойстора при който си оправих колата аз го използвах временно докато стигна до моргата да взема втора употреба. Вървеше много добре само буксата е по малка от нашата но и това се оправя.Дано съм бил полезен!Bravo 1.9 jtd 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар