Здравейте колеги, имам проблем с вървенто на колата. Някой път като я пала( особено зима я оставям да поработи няколко мин. за да обърне маслото) и тръгна, колата едваааам качва оборотите и колета се задавя, а турбината въобще не се включва. В други моменти колата пак бавно качва оборотите и все едно нямам турбина и 3-ти случай, колата си набира нормално.Някой може ли да ми помогне от какво може да се получава това?И в София къде мога да отида да направя диагностика и колко пари?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.9 jtd 2000 година, не върви както преди!
Collapse
X
-
Не, не свети, от скоро почна да ми свети лампата на Аербега и от 3-4 месеца ми мига лампата за изгоряла свещ( за мой късмет нямах проблем с паленето цялата зима). Тези проблеми ги забелязах още преди доста време, но сега вече почнаха да се случват по-често.Вчера ходих да карам борд на Лалето на нощно и давах яко газ, за да стигна по бързо и стана следно: от начало колата си вървеше добре(казвам добре, защото преди вървеше доста по добре) без никакви проблеми на горе на 4 на 1300-1400 оборота и колата си набира и в слеващия момент на 4 на 1800-1900 оборота колата не върви и оборотите ми падат и трябва да връщам на 3. Имам чувството, че когато загрее хубаво спира да върви.Fiat Brava 1.9 JTD 2000
Коментар
-
antoniy написа:Вчера това пробвах и без никакъв успех, вървеше по същия начин.Някой ако може да ме насочи къде мога да си направя диагностика?Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар