здр колеги от доста време искам да закупя тази кора но ходих да две места и обяснявам какво търся и ме гладат свеедно съм луд :D та за това реших да питам, аджеба как се казва точно това чудо, и доре-долу колко струва.благодаря предварително :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кора за дизелов двигател
Collapse
X
-
Re: Кора за дизелов двигател
toliboli написа:здр колеги от доста време искам да закупя тази кора но ходих да две места и обяснявам какво търся и ме гладат свеедно съм луд :D та за това реших да питам, аджеба как се казва точно това чудо, и доре-долу колко струва.благодаря предварително :PFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
iuly_vn написа:Кората е доста важна за двигателя. Без нея, не само шуми забелижимо повече, ами и бързо изстива и по-бавно загрява. А това е разход на гориво. Това важи и за долната най-вече.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Ами аз съм пробвал като я слагам и махам на запален двигател. Даже и от купето се усеща промяна. Нямам обаче долна такава и мисля да си правя алуминиев протектор с шумоизолация отвътре. Зимата двигателя изстива много по бавно, а това води до икономия при каране на къси разстояния из града. Автора ако не си е намерил кора, да потърси в темата във форума за части - продавам.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Има полза от кората, от скоро съм в JTD отбора но вече съм обеден в ползата и.п.с. и от горната и от долната ефект има!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар