Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кора за дизелов двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кора за дизелов двигател

здр колеги от доста време искам да закупя тази кора но ходих да две места и обяснявам какво търся и ме гладат свеедно съм луд :D та за това реших да питам, аджеба как се казва точно това чудо, и доре-долу колко струва.благодаря предварително :P
    Прикачени файлове

Кора е какво да е, ходи в някоя морга, даже в Драгичево съм сигурен че има.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

мерси колега в събота ще се пусна до драгичево да видя какво ще намеря

Коментар

Re: Кора за дизелов двигател

toliboli написа:
        здр колеги от доста време искам да закупя тази кора но ходих да две места и обяснявам какво търся и ме гладат свеедно съм луд :D та за това реших да питам, аджеба как се казва точно това чудо, и доре-долу колко струва.благодаря предварително :P
        Колега имам кората и съм я демонтирал от ДВГ. Мисля че няма и да я сложа повече, ако все още търсиш таз проклетия пиши ми на ЛС
        FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Кората е доста важна за двигателя. Без нея, не само шуми забелижимо повече, ами и бързо изстива и по-бавно загрява. А това е разход на гориво. Това важи и за долната най-вече.
          Fiat Marea TD100

Коментар

iuly_vn написа:
            Кората е доста важна за двигателя. Без нея, не само шуми забелижимо повече, ами и бързо изстива и по-бавно загрява. А това е разход на гориво. Това важи и за долната най-вече.
            Възможно е, обаче карам така, понеже винаги мога да надника по ДВГ какво става... Невярвам да спира шума от тоз стар дизелов мотор, трака си стабилно
            FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Ами аз съм пробвал като я слагам и махам на запален двигател. Даже и от купето се усеща промяна. Нямам обаче долна такава и мисля да си правя алуминиев протектор с шумоизолация отвътре. Зимата двигателя изстива много по бавно, а това води до икономия при каране на къси разстояния из града. Автора ако не си е намерил кора, да потърси в темата във форума за части - продавам.
              Fiat Marea TD100

Коментар

Има полза от кората, от скоро съм в JTD отбора но вече съм обеден в ползата и.п.с. и от горната и от долната ефект има!
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

По темата..

А дали има долна и горна кора 5 цилиндровия 125к.с мотор 2.4 ТД? И някой може ли да ме ориентира като цени втора употреба и дали се продват нови в магазините за авточасти?
                  Fiat Marea 2.4 TD

Коментар

Working...
                  X