здравеите колеги днеска се здобих с едно пунто 1.9 JTD 2001г и имам проблем с него които се изразява в следното: като го подкарах днеска в началото не искаше да вдигне оборотите повече от около 2000-2500 после започна да ги качва до кам 4000 доста поизпуши в началото но се оправи но като го карам вдига оборотите но не и скороста което ме притеснява!!! ДА НЕ ЗАБРАВЯ да спомена че колата не е палена от август месец даите някаъв савет благодаря предварителноМодерирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.9JTD вдига обороти, но не и скоростта
Collapse
X
-
като го покара не ти ли замириса на феродо.мисля че ти буксува съединителя.щом не е палено доста време е нормално да изпуши не е лошо да си почистиш дебитомера с чист спирт и памук а и да смениш горивен и въздушен филтър а и ангренаж и ролки.бая разходи са но трябва.успех и дано не е съединител.пиши какво си направил утре198mjet Bravo
-
GeletoFIATbravo написа:като го покара не ти ли замириса на феродо.мисля че ти буксува съединителя.щом не е палено доста време е нормално да изпуши не е лошо да си почистиш дебитомера с чист спирт и памук а и да смениш горивен и въздушен филтър а и ангренаж и ролки.бая разходи са но трябва.успех и дано не е съединител.пиши какво си направил утреFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа:Да също така трябва да смени и гумите, уплътненията на вратите, жилото на ръчната, ииии цялата инсталация на колата Колега Гелето, ако ми обясниш защо да сменя човека въздушен филтър, ангренаж и ролки ще съм благодаренFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар