vicool написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Червена лампа на таблото
Collapse
X
-
FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
-
Колеги,извинявайте за спама,но на мен ми светна лампата на еърбег-а.От 2 седмици е така.Дайте съвет от какво може да е,предишната ми кола беше пежо 306 и там имах същия проблем.Пръсках някакви букси под седалката с разни спрейове,но проблема си остана.Сега карам Мареа 1.9 жтд и досега не съм имал никакви главоболия с нея.Трябва ли да ме притеснява това с лампата или не,и дали ще се оправи с изчистване на евентуалната грешка в компа???Благодаря и още ведъж извинявайте за спама,но така или иначе си говорим за светещи по таблото лампи...kovach
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD ELX
Коментар
-
kov написа:Колеги,извинявайте за спама,но на мен ми светна лампата на еърбег-а.От 2 седмици е така.Дайте съвет от какво може да е,предишната ми кола беше пежо 306 и там имах същия проблем.Пръсках някакви букси под седалката с разни спрейове,но проблема си остана.Сега карам Мареа 1.9 жтд и досега не съм имал никакви главоболия с нея.Трябва ли да ме притеснява това с лампата или не,и дали ще се оправи с изчистване на евентуалната грешка в компа???Благодаря и още ведъж извинявайте за спама,но така или иначе си говорим за светещи по таблото лампи...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Re: Червена лампа на таблото
rcpilot написа:Здравейте колеги.Преди седмица си купих Мареа JTD 105 99 год.Като цяло много ми хареса и съм много доволен и от разход и от вървене и т.н.Колата е нов внос от Италия и не е от автокъща-стовариха ми я от автовоза директно.Това го пиша в смисъл че не е ровено по нея от разни набедени монтьори и бояджии и т.н.На втория ден ми светна една червена лампа(дюза).Нищо не се промени-нито работата на мотора,нито обороти,вървене,пушене-нищо.Но на червените лампи по таблото трябва да се обръща внимание :D .Отидох в сервиза на мои приятели(заклети Алфаджии) за диагностика.Теста с компютър показа грешка в EGR ситемата-ако не се лъжа беше Р0404.Имаше и други грешки в HISTORY но те изчистиха всичко и лампата изгасна.До днес.Пак светна мамицата и и пак никакви промени в работата на колата.Попрочетох из форума за тази EGR система и им се обадих,но ми казаха че едва ли е от запушен клапан,защото той бил на вакум и от него не би трябвало да светва лампата.Не съм много в час с двигателите и затова реших да пусна една тема.Може пък някой да е имал същия проблем.Благодаря предварително за отговорите и моля ви нека бъдат компетентни. :DAz sam MISHKa
Коментар
-
ivel написа:КОЛЕГИ ВИЖДАМ,ЧЕ СИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ ПОСТОЯННО ЗА ЕЛКОН.АКО ИМА НЯКОЙ ОТ ВАРНА МОГА ДА ПОМАГАМ .ЗА СЪФОРУМЦИТЕ БЕЗПЛАТНО-ИМАМ ПРОГРАМАSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар