ПРЕДИ да си си прецакал колата! Бръкни си под шофьорската седалка има едно копче!!! Натисни го веднъж и тогава пробвай да запалиш! Изпробвано многократно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светва знак ключ и надпис CODE при опит за запалване- TD100
Collapse
X
-
Благодаря Ви за съдействието, колеги! Уви, нещата се оказват много по-сериозни - оказа се скъсан агренажен ремък ...който е сменен преди 15 х. км.заедно с ролките! И сега се чудя Та някой има ли представа колко струва ремонт на глава / май ще ми трябват нови клапани ,гарнитури /!? P.S. Някой знае ли какви са последствията? Дали са засегнати буталата?
Коментар
-
Ivo55 написа:Благодаря Ви за съдействието, колеги! Уви, нещата се оказват много по-сериозни - оказа се скъсан агренажен ремък ...който е сменен преди 15 х. км.заедно с ролките! И сега се чудя Та някой има ли представа колко струва ремонт на глава / май ще ми трябват нови клапани ,гарнитури /!? P.S. Някой знае ли какви са последствията? Дали са засегнати буталата?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Ivo55 написа:Лошото е, че съм се мъчил да я запаля , а тя, милата, била със скъсан агренажен ремък...майсторът /тенекеджията/ не го видял! Та темата е за ключ!FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Ще сваля главата в събота и всичко ще се види! Изобщо не ми стана ясно как е станало - върти си леко, като бензинов двигател, само едно леко чукане на метал...то било клапан, сигурно! След като отворя, ще пиша! Едно е ясно - Дори и при привидно ЛЕК, КОЗМЕТИЧЕН УДАР, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ РЕМЪЦИ!
Коментар
-
Нещата претърпяха развитие - смених клапани , макар че старите се движеха свободно във водачите, бяха оставили леки " печати" на буталата, шлайфах главата с 0.07, нови гарнитури, колелета и ролки и колата тръгна - и то чудесно! Но радостта ми трая кратко - вчера я докарах пред нас. Няколко пъти я запалвах -палеше от "раз", звукът и е плътен, моторът работи чдесно. НО днес ,когато отново исках да я подкарам , отново СВЕТНА НАДПИСА "CODE " Провеих бушоните в жабката - здрави са , натиснах бутона под шофьорската седалка,/имам чувството, че е останал в натиснато положение, но не мога да го видя...има гумен предпазител/ , но надписът CODE НЕ ИЗГАСВА! Някой има ли идея какво става? Каво да направя? Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
Коментар
-
Аз карам брава 1.9 тд 75 и аз имам същия проблем.Като дам на контакт ми светва жълт ключ и не изгасва а си пали от раз и си свети постоянно дори и в движение.Помогнете от имобилайзера ли е от какво е , ключа не би трябвало да свети .п.с. Колата си я взех преди 2 седмици , и имам само 2-та сини ключа , червен ключ нямам . Благодаря предварително !Fiat Brava 1.9 TD 75
Коментар
-
fal4o написа:Аз карам брава 1.9 тд 75 и аз имам същия проблем.Като дам на контакт ми светва жълт ключ и не изгасва а си пали от раз и си свети постоянно дори и в движение.Помогнете от имобилайзера ли е от какво е , ключа не би трябвало да свети .п.с. Колата си я взех преди 2 седмици , и имам само 2-та сини ключа , червен ключ нямам . Благодаря предварително !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар