Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

МАРЕА 1.9 JTD изчзва газта

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    МАРЕА 1.9 JTD изчзва газта

    Здравейте приятели.Имам Мареа1.9 JTD от 8 месеца.Зимата се появи този проблем.Като мина през дупка и газ педала го няма.Натискам до край и нищо.Все едно си работи на свободна без газ на 800 оборота.Светва една дюза.Каво ли е това?Някой знае ли къде да отида на читав майстор да я прочете на компюатър?По принцип имам 2 скъсани свещи но не мисля че това е проблема освен ако не е изплюла някоя отломка от свеща.С тези "МАЙСТОРИ"всички сме се наиграли та за това ви питам ако имате някакви добри кажете.Аз мога да ви препоръчам в ДУНЕВ МОТОР СПОРТ да не ходите! Предната ми кола я карах че виеше предницата смениха лагер с главина за 240лв.И пак си вие после друг разбра че е от въздуховода.Пак отидох на диагностика каза ми дебитомер.Прати ме в слатина ув ползва отстъпки и там дадок 700лв.за дебитомер.Карах 1 година с него и на морето без да искам го счупих като се върнах слових стария оказа се че даве по-добре работи със стария.Ходил съм и за четки на алтернатора.Оня ми домъкна цял алтератор.Викам айде до тука сте.ЕБ"

    #2
    По принцип избягвай дупките :D , но бих те насочил към потенциометъра на газта. Каквото и да правиш, каквото и да струваш обаче - първо качествена диагностика. Дано колегите те напътят, къде в твоя район.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

    Коментар


      #3
      APP-то ти е за смяна или почистване на конекторите. APP е потенциометъра, който отчита колко си натиснал педала на газта.

      Коментар


        #4
        Сваляш жабката, намираш тази букса и я чистиш от..... до ...... от окиси и др. боклуци:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...379223След като я изчистиш можеш да провериш с уред дали ти е наред потенциометъра.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

        Коментар

        Working...
        X