Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Типо проблеми при палене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Типо проблеми при палене

Моляви помагай те,Колата е фиат типо 1,9 тд,наскоро смених водна помпа преди 3 дена,пробвах да запаля оказасе че няма ток останах без ток (след слушането на две песни ,както и да е) никога не сам имал проблем с тока,налях вода да видя дали ще капе и прокапа от трабата на водната помпа,викаме след няколко дена ще я правим,,бутнахме я с баща ми запали и огасна,имаше много ниски обороти и огасна,изчаках го с другата кола и ме драпна до нас,почнах ме ремонта на трабата,свалих ме гумените съединения на термостата,смакнах ме и него,извадих ме трабата и се оказа че е пукната заварих ме я,сложих ме я по реда по който я смакнах ме,дотук добре няма да капе няма нищо,заредих акумолатора,и трагвад да паля ,НЕЩЕ,оказасе че водата в системата е замразнала,запалихме я с много мъчене,стои на много ниски обороти 600,500 и гасне а до сега винаги на празен ход 1000 1100,неще да пали от парвото палене а от десетото,загрява много барзо,а когато влючи перката оборотите падат и още малко ще изгасне,както и да е уж растопихме леда а колата не се охлажда подкарах ме я с много гас иначе гасне,няма некаква мощ попринцип турбото се влючва на 2000 оборота а сега едвам стига 2000 об,маслото замина незнаи но каде не капе от долу а заминава,и така нещо ако сам пропуснал ще го допълня,помагаите моляви,според мен нафтовата помпа се е разместила нещо,и има ваздох в системата ,ПОМОГНЕТЕ МОЛЯВИ
Working...
X