Днес питах в един сервиз в Стамболийски, където се занимават само с дизелови помпи, дюзи и т.н. и ми казаха по телефона 250лв. В това включва сваляне на помпата от колата, ремонт и пак качване на колата, с две думи оставяш колата и за 1 ден си готов срешту 250лв. От доста хора чух, че работят качествено.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мирише доста на нафта в купето
Collapse
X
-
Валентино_88 написа:Днес питах в един сервиз в Стамболийски, където се занимават само с дизелови помпи, дюзи и т.н. и ми казаха по телефона 250лв. В това включва сваляне на помпата от колата, ремонт и пак качване на колата, с две думи оставяш колата и за 1 ден си готов срешту 250лв. От доста хора чух, че работят качествено.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Ремонтирай, колега ! Аз минах по тоя път и сега нямам грижи с помпата. След ремонта задължително минават помпата на стенд, а това е добре за машинката. Нова помпа струва доста, а втора употреба, пак трябва да я обслужиш преди да я сложиш.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар