Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бял пушек при палене.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бял пушек при палене.

Здравейте, колеги вчера реших да запаля бравото, че не бях го карал от 3 дни, имам слаб акумулатор и тръгнах да паля обае уви падна на втората секунда.Закачих кабелите на друга кола и трагнах да паля три подгрева направих и тръгнах да паля завартя четири пет пъти и почна да набира отзад изпуши огромно калбо бял пушек изфорсира се до 3 оборота със зор, и пуснах педала и тя угасна. След повтотрно и 5 6 7 палене не испях накрая я закачих с важето и само и вкарах втора и запали веднага. На какво може да се дължи лампата за свещи не мига ако е за свещ. Другото което ми направи вщечатление е че гори много, от обичайното. Тд 100 97 година. Очаквам някви коментари благодаря предварително.

Re: Бял пушек при палене.

miroslav_cholich написа:
    Здравейте, колеги вчера реших да запаля бравото, че не бях го карал от 3 дни, имам слаб акумулатор и тръгнах да паля обае уви падна на втората секунда.Закачих кабелите на друга кола и трагнах да паля три подгрева направих и тръгнах да паля завартя четири пет пъти и почна да набира отзад изпуши огромно калбо бял пушек изфорсира се до 3 оборота със зор, и пуснах педала и тя угасна. След повтотрно и 5 6 7 палене не испях накрая я закачих с важето и само и вкарах втора и запали веднага. На какво може да се дължи лампата за свещи не мига ако е за свещ. Другото което ми направи вщечатление е че гори много, от обичайното. Тд 100 97 година. Очаквам някви коментари благодаря предварително.
    Колега сменял ли си филтара.

Коментар

да сменен е

Коментар

Нафта не и стига на колата.Сонда в резервоара и до филтъра.От филтъра до ГНП пак да се провери за течове.Провери и подгревните свещи и релето.Виждал съм много коли(дизелови а и бензинови)които на стартер не палят,но закачиш ли им въжето палят от оборот.
        EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Re: Бял пушек при палене.

miroslav_cholich написа:
          колега избягвай да я дърпаш да пали щото обтяжната ролка на ангренажа има мек обратен ход и тогава може да прехвърли зъби и става неприятна среща А иначе ти трябва силен ток гориво без въздух добър авансатор и хубави загряли свещи до колкото знам скоро имаше проблем със резервоара .
          Човекът е човек когато е на път.

Коментар

Обтяжната ролка ,,обира,, ненатоварения ход на ремъка колега единствения проблем може да се появи ако я дърпаш напред и включиш задна и обратно :D :D :D
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 написа:
              Обтяжната ролка ,,обира,, ненатоварения ход на ремъка колега единствения проблем може да се появи ако я дърпаш напред и включиш задна и обратно :D :D :D
              Колега съгласен съм със теб, но ако ремъка е поразпънат малко не е регулирана както трябва за хода може и да се случи. Най добре е да не се дърпа .
              Човекът е човек когато е на път.

Коментар

Working...
              X