Колеги имам проблем! Откакто си купих колата имам сфирене предполагам че е от турбината майсторат ми каза че е нормално провери всички маркучи и тн каза че всичко е ок обаче осещам че турбото работи само до 3500 оборота и не ми харесва и познати ми казват че тея 115 к трябва да ме лепят . Не ми харчи масло карам я вече около 15000 км даите предложения или поне каде може да отида да проверя турбото плс ! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Турбо на фиат стило 1,9 jtd 115к
Collapse
X
-
Re: Турбо на фиат стило 1,9 jtd 115к
kinata89 написа:Колеги имам проблем! Откакто си купих колата имам сфирене предполагам че е от турбината майсторат ми каза че е нормално провери всички маркучи и тн каза че всичко е ок обаче осещам че турбото работи само до 3500 оборота и не ми харесва и познати ми казват че тея 115 к трябва да ме лепят . Не ми харчи масло карам я вече около 15000 км даите предложения или поне каде може да отида да проверя турбото плс ! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
един колега ми вика настаппи да видим дали варви и тои ми показа как действително турбината 3500 спира почти да се чува сфиренето и че спира да дърпа самата кола и др което останових наскоро на 160 км в час и като чели неможе повече а като я купих и дигах без проблемн 180 а ч купих септември миналата година . другич месец ще я карам на чичо доктор да я прегледа да види дали толко си може количката или има сила още
Коментар
-
мерси Амзо но това го проверих за маслото и луфта заедно с майстора го гледахме и всичко беше ок егр ного го почиствах щот ми даше и грешка даже в сряда ще се отваря всичко и пак ще се гледа и ще ви докладвам мерси за всяка помощ ако има още идеи даваите та като разглобявам да правя проверки мерси
Коментар
-
kinata89 написа:мерси Амзо но това го проверих за маслото и луфта заедно с майстора го гледахме и всичко беше ок егр ного го почиствах щот ми даше и грешка даже в сряда ще се отваря всичко и пак ще се гледа и ще ви докладвам мерси за всяка помощ ако има още идеи даваите та като разглобявам да правя проверки мерсиEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар