Нема се плашиш. При мен почистих клапана, смених МАП-а и проблем с грешката отново си имаше. Не след дълго разбрах защо се е записвала грешката, половината геометрия липсваше + част от топлата перка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари по Проблеми с турбо при JTD. Грешка P0235...
Collapse
X
-
С този клапан съм имал проблем с 1.9-ката и сега пак имам. Свалях го, отварях го за почистване, но пак не бачка както трябва. В момента пак пренадува и в определени моменти след изключване на двигателя остава да бръмчи. След като го прасна или поразмърдам буксата спира. При Либра положението му е неестествено - хоризонтално, а на всички други автомобили където съм го виждал е вертикално - това вероятно също влияе по някакъв начин. Ще ми се да попитам дали има някакъв шанс за оправяне, макар да ми е ясно, че нещата отиват към купуване на нов... Само се чудя дали си струва опита с втора употреба... Гаден клапан - много ядове създава.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:... но не винаги с по 350-400 милибара от исканото.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:D. Stanev написа:... но не винаги с по 350-400 милибара от исканото.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
emzo написа:Пруфа колко коня е ? Мисълта ми е ако си 140 коня и си със софт от 150, да не е от там проблема ?Вземи виж номерата на самото ЕКУ и сравни с каченотоНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар