Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.9 JTD Спортен филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.9 JTD Спортен филтър

Какво ви е мнението за спортен филтър на дизел .

Мойто лично е да сложиш оглавник от расов кон на магаре - ше бяга малко-по ама все си е магаре
    Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

stooes написа:
      Мойто лично е да сложиш оглавник от расов кон на магаре - ше бяга малко-по ама все си е магаре
      Като ти гледам подписа караш добра кола,аз лично не бих я сравнил с магаре въпреки че колите ни са доста добри "магарета".Аз съм убеден в ефекта но не съм убеден в качеството на това което се продава у нас,така че може да е нож с две остриета.Нека всеки сам си решава.

Коментар

В смисъл - спортния филтър олекотява засмукването на въздух от мотора - при мотор без принудително пълнене може и да вдигне (предполагам) около 5 к.с. Но при мотор с принудително пълнене? Така или инъче турбото си е сметнато колко въздух при колко оборта нагнетява даже мисля има мониторинг на налягането след турбото и компа знае колко нафта да пръсне за да е оптимална сместа .. може да се пробва дали ще има ефект ако покара колата без филтър - така няма да има пречка за засмукване на толкова въздух колкото може - ако има промяна във вървежа - ок. Но да не прекалява с карането без филтър ..
        Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Working...
        X