Здравейте колеги ! Искам да разгледаме една тема, която е актуална за настоящия сезон: Предварително подгряване на ДВГ с ток от битовата мрежа-220в. За ползата от такова подгряване мисля, че няма да има спор.Въпросът е в контакта с 220в? За тези, които имат парко място е ясно, но давайте предложения за останалите. От сега е ясно, че не е възможно за всички и навсякъде такова подгряване. Но макaр и само сутрин да се прави, това решение е задоволително и на приемлива цена спрямо безспорната подгряваща печка. Чакам други мнения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предварително подгряване на ДВГ с ток от битовата мрежа-220в
Collapse
X
-
Re: Предварително подгряване на ДВГ с ток от битовата мрежа-
nikk19449 написа:Здравейте колеги ! Искам да разгледаме една тема, която е актуална за настоящия сезон: Предварително подгряване на ДВГ с ток от битовата мрежа-220в. За ползата от такова подгряване мисля, че няма да има спор.Въпросът е в контакта с 220в? За тези, които имат парко място е ясно, но давайте предложения за останалите. От сега е ясно, че не е възможно за всички и навсякъде такова подгряване. Но макaр и само сутрин да се прави, това решение е задоволително и на приемлива цена спрямо безспорната подгряваща печка. Чакам други мнения.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Re: Предварително подгряване на ДВГ с ток от битовата мрежа-
nikk19449 написа:Здравейте колеги ! Искам да разгледаме една тема, която е актуална за настоящия сезон: Предварително подгряване на ДВГ с ток от битовата мрежа-220в. За ползата от такова подгряване мисля, че няма да има спор.Въпросът е в контакта с 220в? За тези, които имат парко място е ясно, но давайте предложения за останалите. От сега е ясно, че не е възможно за всички и навсякъде такова подгряване. Но макaр и само сутрин да се прави, това решение е задоволително и на приемлива цена спрямо безспорната подгряваща печка. Чакам други мнения.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
monstera написа:Има доста варианти на такива системи, но не са популярни в България. Аз лично бих си инсталирал нещо подобно, ако намеря на прилична цена.@ колега vicool, можеш ли да дадеш малко повече инфо за твоето, може ли да се намери в България?FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
кола
има такива оригинални системи JEEP Grand Cherokee има си и кабел с контакт на 220 в тук има подобен нагревател за филтрите http://www.padheaters.com/fh50.htmlа тук и подобни писания http://www.offroad-bulgaria.com/show...9&page=1ама мисля че това е за по северните страни или за по големите коли ако колата ти работи както трябва и нафтата е добра трябва да си пали при нащите условия
Коментар
-
Предварително подгряване на ДВГ с ток от битовата мрежа-220в
Колеги, подгревателя е проточен бойлер с нагревател 2000вт,помпа и защита срещу прегряване и тегло 1,6кг.Свързва се в;алкия кръг на охладителната система и за 12-14 минути подгрява антифриза до 50-60 градуса.Другите алтернативи са печка вебасто или студен старт.Изборът е индивидуален.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар