Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo JTD-Имате ли вибрации в купето на празен ход?+РЕШЕНИЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак трябва да е Рикамби, щото с 51776846 в текдок излизат само Impergum & Sasic, които отговарят на новия и на стария номер.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Пак трябва да е Рикамби...
      Задължително!
      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Имам вибрации при ляв завой при скорост около 90-100км/ч като при крива полуоска.колата е стило 1.9 JTD 2002г.някои имал ли е подобен проблем.сменени са биалетки,амортисьори,и всичко по предницата.отделно са сменени ангренажен ремак , ролки ,водна помпа и всички тампони на мотора.помагаѝте кои как може
        198mjet Bravo

Коментар

Този тампон го смених преди година и половина и в момента отново има вибрации !Даже съм сменил и четрите тампона, но именно заради този отново се появиха тези вибрации ... Сега се чудя да купя ли нов или какво правя с този ?
          Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Martin’s написа:
            Този тампон го смених ...
            Кой точно ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Анкетата нали е за заден ляв тампон, този който е над скоростите или под акумулатора ;] ...http://axm-auto.com/image_display.ph...34_p39161.jpg#

Коментар

Аз да питам все пак.Някой от вас вибриращите, карал ли е за проба с разкачена (преди меката връзка) изпускателна система ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Някой от вас вибриращите, карал ли е за проба с разкачена (преди меката връзка) изпускателна система ?
                  Да не би да е под напрежение изпускателната система - това ли имаш в предвид ?И ако трябва да се разкача - на меката връзка ли да се разкачи, от страната на двг. ?

Коментар

Toчно това имам предвид, нали скоро си монтирах подлакътник Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 и той е точно по средата, където минава изпускателната система, та се клатушка едно такова .... като вибромасажор Точно преди меката връзка може да се откачи, но иска канал, какъвто нямам.Ходих при един цървул ама отказа да се занимава с мен
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Никакъв ефект няма при откачането преди меката връзка ...Разкачих, запалих, но промяна няма !Да попитам нещо друго - тампоните на двг. са под акумулатора, под казанчето с антифриз и два еднакви под двг. нали ?Които казах, че съм сменил, а именно тези ...Има ли други тампони по двг. ?

Коментар

4 са.Ляв, десен, и два долни, с тях и без тях, на празен ход все тая.Сменил си и 4те ли ?С оригинални ли ги смени или нонеймки ?
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да смених ги и 4-те - десния и двата долни ги смениха във ванто трейд и незнам дали са оригинални ... А левия за който е темата го смених сам и уж е на "Фиат" от ТнКар го взех него ... Но според мен отново е заминал ... И ако трябва всяка година да двам по 160лв. за такива ментета - няма как да стане ;] !Вибрации от къде може да възникнат другаде, защото се усещат на волана, на седалката, при педалите, дори като се подпра на предна лява гума се усещат ... Има ли вариант да е от нещо друго ?

Коментар

Определено би трябвало да са от левия тампон, миналата година по това време когато взех колата имаше наистина силни вибрации по цялата кола както си споменал, след смяната на левия тампон(Рикамби от Александър Ауто за около 130лв) вибрациите драстично намаляха, да не кажа че почти нямам, Емзо по спомен е сядал в моето Стило и може да потвърди.
                            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Martin’s написа:
                              ... А левия за който е темата го смених сам и уж е на "Фиат" от ТнКар го взех него ... Но според мен отново е заминал ...
                              Въпросът е дали си сложил алтернативният тампон,този който се монтира в колите след 2005 или си сложил този с който колата ти е излязла от завода.Направи му снимка да видим какво и монтирал.
                              AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                              HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                              Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
                                Martin’s написа:
                                ... А левия за който е темата го смених сам и уж е на "Фиат" от ТнКар го взех него ... Но според мен отново е заминал ...
                                Въпросът е дали си сложил алтернативният тампон,този който се монтира в колите след 2005 или си сложил този с който колата ти е излязла от завода.Направи му снимка да видим какво и монтирал.
                                Новия тампон е - този който е заменен ;] ...

Коментар

Working...
                                X