Тази тема я забравих, трябва да го оправям и този проблем ......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo JTD - имате ли свистене на въздух вляво от кулера ?
Collapse
X
-
Така ... най-накрая се наканих да оправя и този проблем, n-тия подред.Щях да слагам собствен снимков мат’рял, но нямах възможност да снимам.Слагам няколко чужди снимки и поредния бюлЕтин, аман вече, цяла колекция си имам. Като съм против варианта с облепянето, така по-може Излишно е да казвам, че е препоръчително да смените всички скоби с качествени такива и да ги стегнете хубаво.Прикачени файловеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Облепих и двата маркуча от кулера към смукателния и към турбото, както и парчето от изхода на турбото до металата тръба свързваща се със маркуча от кулера, за мен лично въпросното свистене вече е минало, не вярвах че точно от толкова леко нацепен маркуч може да има такова изпускане на въздух. За пореден път големи благодарности на Емо за темата и насоките .Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Вчера и аз погледнах какво е положението. И при мен кората опираше в маркуча! Не е успяла да протрие маркуча, но се вижда ясна следа. Понеже ме мързеше да разхвърлям колата, само с навъртян вляво волан бръкнах с ножица за ламарина и кръц! кръц! прорязах кората колкото да не опира. Не стана като за изложба, но върши работа (може би някой хубав ден като свалям кората...).Благодарности на Emzo и от мен - наистина е малко вероятно човек да забележи тази недомислица, преди да чуе резултата от нея!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар