въпроса ми е каде трябва да стои стрелката на температурата при нормално загрял мотор.моята стои на първата черта над средата,дали е нормално или грее...колата е фиат браво 1,9 JTD 2000 година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за температура на JTD
Collapse
X
-
Стрелката трябва да сочи средата и да не мърда при нормално загрял двигател. Това е около 80-88 градуса.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Доколкото знам дори трябва да е една черта под средата.Колегата в тази тема е показал г/д коя чертичка на колко градуса отговаря http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=69984
Коментар
-
emzo написа:JTD RACER написа:Доколкото знам дори трябва да е една черта под средата.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
emzo написа:Между TD и JTD има разлика.Най-малкото термостатите отварят на различни градуси.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
днес ми направи мн странен номер.стрелката се залепи в червеното.спирам дигам капака и гледам,че двигателя не е загрял чак толкова,смисъл ако е загрял в червеното няма да може да се барне от голямата температура.аз го барах двигателя и радиатора нормално си бяха загряли.барам маркучите и гледам,че са меки.сядам вътре в колата пак там си стои стрелката на темпертурата.ударих отгоре по таблото и стрелката падна малко.ударих втори път и падна на половината точно.изгасих двигателя и пак го запалих и стелката си стоеше там кадето е по принцип малко над половината.....някои имал ли е подобен проблем и някои знае ли на какво се далжи...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар