от днес съм собственик на fiat marea 1.9 jtd затова се обръщам към вас да ми кажете нечо повече за изборът ми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
здравейте на всички
Collapse
X
-
Ами честито и да си я караш дълго и безаварийно.Все пак е кола на десетина години. Проври в сервиз всичко по окачването и спирачките - колата независимо как върви, трябва да е стабилна на пътя и най-вече да може да спира добре.Диагностика на двигателя е препоръчителна, дори да върви добре. Тъкмо може да видиш дали има разлика между реалните км и това дето ти изписва на таблото.И естествено - ревизия/смяна на ангренажен ремък и ролки ... масла, филтри ...ПП/ Попрочети темите из форума и ако имаш някакви въпроси, ползвай първо търсачката. Ако не намериш отговор (макар че се съмнявам), тогава питай ... колегите са отзивчиви. И ако започваш изречението с главна буква и го звършваш с точка - цена няма да имаш ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
-
Честито , много безавариини километри ти пожелавам с Марето... Много е хубаво да си я прегледаш , но от мене един съвет , много внимавай къде и при кого отиваш , из сервизите положението е много страшно , всички "специалисти " са се въоръжили с ГОЛЕМИ секири и дерат здраво , от собствен опит ти го казвам , след като смених доста ненужни неща докато се светна , че са ми сложили магарешките уши , хубаво е да я провериш , но имай все пак едно на ум! Това е като при хората нали знаеш , "Човек като тръгне по лекари и се разболява" , така и с колите , като почнеш да ги водиш по "майстори" и те почват да боледуват !Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Честит ти Фиат и дано само филтри да се налага да сменяш. Дълги ,безаварийни километри да добавим към пожеланията.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар