Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с помпа Лукас тд100

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с помпа Лукас тд100

    Здравейте,Имам въпрос относно ГНП-то на ТД 100.Мога ли да заменя Лукас помпата с бошова, защото моята за втори път протича?

    #2
    Така е защото всеки иска да спести пари и не мисли за бъдещите проблеми,а този който ти е спестил парите предния път те е подвел и не ти е обяснил че сега ще спре временно появилия се теч и че ще протече като лейка от всякъде след някой ден или месец.Затова апелирам към кардинално решаване на проблема,а той се състой в следното:демонтаж и разглобяване на ГНП;дефектация;смяна на необходимите неща;сглобяване;стенд;монтаж на колата.Повреме на стенда подчти винаги давам по една идея от себе си.Мисля че хората на които съм пипал колите са доволни.Ползвам консумативи които са за вграждане в помпата и няма причина да не изкарат толкова колкото и оригиналните,освен ако не са толкова читави,всепак на кутията пише Делфи.Ефтиното винаги излиза скъпо!Поздрави!п.с.Бош помпите също протичат от всякъде,само че битува мнение че са "велики".Нищо подобно.

    Коментар


      #3
      Защо пренебрегваш помпите Лукас ? Всяко нещо което е направено е направено от хора,които знаят какво правят.Според мен никоя друга помпа не би заместила за ТД100 особенно,че е турбо дизел и има турбо коректор и помпата е изчислена по данни и обороти.Не си мисли,че със съвременните добавки като био дизел и др. към горивото ще издържат досегашните помпи,които са по предни стандарти.До колкото знам био дизелът е доста силен разстворител и напоследък чувам само за протекли помпи това се дължи на ЕГН-то на автомобилите.Сори
      Човекът е човек когато е на път.

      Коментар


        #4
        Re: Проблем с помпа Лукас тд100

        [quote="obretenov bravotd100"] Имах предвид Бошова от ТД 75 ,но тя няма турбо коректор и ще ми падне ли мощност?

        Коментар


          #5
          Що за въпрос, няма да тича въобще. Специалиста е правил и си разбира оттънкостите на тази фурия ТД100. Обади му се.
          Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
          харчи: DOSTA

          Коментар

          Working...
          X