Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бравото изгасва като му дам гас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бравото изгасва като му дам гас

Бравото е 1.9 жтд колата направо угася след като тръгне да набира след 3 хил. оборота на коятои да е скорост проверих клемите масите никъде няма слаба връзка от какво може да е

Диагностика.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

какъв пушек излиза от ауспуха преди да изгасне?
      фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Не се разтоварва турбото и компа я гаси заради висока стойност засечена от МАП-а.

Коментар

При жтд моторите от високо налягане на турбото не може да угасне!Компа занижава или прекратява времено,подаването на гориво изразено като заглъване,загуба на мощност,забиване и тн!
          ALFA ZLODEO 156 2.4 JTD=140PS

Коментар

Помпа или регулаторИма теми за тези симптоми, най-добре да погледнеш тях.
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Благодаря за помощта ще погледна в темите но да видим какво ще каже диагностиката тези дни ще я закарам

Коментар

А дали просто цедката в резервоара не е зверски забатачена или горивния филтър и не достига нафта...?! Едно време типото гаснеше така през 100м...на място работи перфектно...подадеш ли газ и гасне...да не говорим какво беше да мина пътя Бургас - Варна така...на 2-3 скорост...
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

На ТД100 е доста често срещано явление, при JTD не съм виждал, може би поради факта, че е комън рейл и собствениците не слагат ква да е нафта
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    На ТД100 е доста често срещано явление, при JTD не съм виждал, може би поради факта, че е комън рейл и собствениците не слагат ква да е нафта
                    Това, че ти не слагаш не означава, че никой не го прави А и като знам какви нафталяци има по родните бензиностанции не съм много сигурен дали не е това...ПС имам познат бакшиш който на комон рейл моторетка сипва една нафта дето неискам да я коментирам...на 60л резорвоар налива 5л бензин и известна доза масло... Хора всякакви...Единственото му оплакване за сега е, че малко повечко пушела и не се наемала толкова ама за нафта на 1лв толкова..
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Горивния филтър го смених казаха ,че можело да е датчика на коляновия вал четох из темите и стигнах до това ще погледна и него.Има и друго на таблото м иизписва Eror C1 някой има ли си напредстава кво ще е това?

Коментар

Erro Cl1 - това е за климатика, има тема с отопление, охлаждане и т.н. , виж я.На диаг. закара ли я ?
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ако майсторите са ти тези дето са казали че е от датчика на коляновия вал, май е по-добре да смениш майсторите. Там проблема е съвсем друг и колата гасне като загрее, не като я настъпиш.Направи една диагностика както ти е писал Emzo. Иначе само гадаем.
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Да но излезе друга мистерия в каталога пише ,че трябва да имам 2 букси за диагностика в купето под жабката но аз откривам само една и като я закачим тя не дава никаква информация нито за двигател нито за аирбег нито за абс сега ще разглобвам жабката да намеря тая другата букса

Коментар

Пък тоя проблем с изгасването изчезна ,няма си напредстава как но вече не изгасва както и да я карам :Д

Коментар

Working...
                              X