Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

вода в нафтата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

вода в нафтата

Здравейте имам вода в нафтата в резервоара сипах днеска на 40 литра 3 литра бензин, но после ми казаха че щяла да си остане на даното, да съм бил сложил медецински спирт какво ще кажете благодарязaбравих да кажа яе също бях сипал преди това като наливах нафтата кастрол тда, но имаше бучки тъй като карах колата и тя изгасна погледнах крушата на дарво отворих капаччката на резервоара пое малко въздух но пак след 5 километра угасна,накрая свалих крушата и има яко помпене докато трагне нафта

Здравей колега,моя съвет е вади резервоара,почисти го от водата и мръсотии,като очистиш и цедката не е хубаво да слагаш бензин още повече спирт.Той се слага на бензин,не на дизел.От там почистваш си крушата там има клапани вход и изход.Сменяш филтъра на горивото,можеш да сложиш добавка или газ за горене 3 на 100л. От мен това!Успех! Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
    Човекът е човек когато е на път.

Коментар

Източи всичко и си почисти резервоара до сухо/включително и еднопосочно продухване към крушата.Водата не може да премине през филтъра и помпата с каквото и да я смесиш, така че това е ефикасното решение.Писали сме доста как става.Успех
      BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

резервоара как да го сваля направо отдолу трябва ли да се откачва нещо..

Коментар

miroslav_cholich написа:
          резервоара как да го сваля направо отдолу трябва ли да се откачва нещо..
          Дигаш багажно отделение,вдигаш кората на резервната гума има една тапа с 3 види за кръстата отверка,развиваш под нея има 2 бързи връзки вход ,изход гориво.Гайка 8 мм,маркуч преход 2 кабела това всичкото го вадиш.Точиш горивото с маркуч от гърловината до задното дясно колело,развиваш скобата слизаш в канала и развиваш 2 броя шини на буква Х и сваляш.Там където извади бързите връзки,развиваш голямата шайба и ще ти стане всичко ясно.Надявам се.И повече смелост. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
          Човекът е човек когато е на път.

Коментар

Working...
          X