Здравейте имам вода в нафтата в резервоара сипах днеска на 40 литра 3 литра бензин, но после ми казаха че щяла да си остане на даното, да съм бил сложил медецински спирт какво ще кажете благодарязaбравих да кажа яе също бях сипал преди това като наливах нафтата кастрол тда, но имаше бучки тъй като карах колата и тя изгасна погледнах крушата на дарво отворих капаччката на резервоара пое малко въздух но пак след 5 километра угасна,накрая свалих крушата и има яко помпене докато трагне нафта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вода в нафтата
Collapse
X
-
Здравей колега,моя съвет е вади резервоара,почисти го от водата и мръсотии,като очистиш и цедката не е хубаво да слагаш бензин още повече спирт.Той се слага на бензин,не на дизел.От там почистваш си крушата там има клапани вход и изход.Сменяш филтъра на горивото,можеш да сложиш добавка или газ за горене 3 на 100л. От мен това!Успех! Yellow_Flash_Colorz_PDT_19Човекът е човек когато е на път.
-
miroslav_cholich написа:резервоара как да го сваля направо отдолу трябва ли да се откачва нещо..Човекът е човек когато е на път.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар