Как може да изтриеш първия пост?! Добре че е цитиран от колегата след теб. Няма ли все пак да снимаш някой клип за да видим и чуем за какво става въпрос? Горивото, с което караш колата - какво е? От коя бензиностанция? Опита ли с гориво от друга? Освен трудното палене нещо друго случва ли се? Например даваш пълна газ и колата губи мощност и има склонност да изгасне? Колкото по-подробна информация дадеш - толкова по-добре за решаване на проблема. И моля те - не трий постовете си.Местя темата в раздел Дизелови двигатели
извинявям се за поста.днес май ми откриха проблема .мериха по колко излишна нафта връща сяка дюза и се оказа че 2 и4 та са в норма 8мл за минута ,а 1 -12мл ,4-14 мл.та сега дайте идея как и каде да ги чистят,че май нови са доста солени.
Да, но този тест показва само дали клапанчето за обратна нафта в дюзата работи в норма или не.И няма никаква гаранция, че дюзите които са "в норма" са изправни ...
Колега здравей, вижда се че имаш желание да оправиш автомобила и да е всичко както трябва по него, обаче ми се струва, че действаш малко хаотично. Моят съвет е да се заинтерисуваш за добър дизел сервиз по твоя край, имам в предвид такъв сервиз в който знаят какво правят, могат и ще ти свършат работа, макар и за малко повече пари от останалите. Не може да няма дизелджии в Сандански... Поздрави ПС: абе сякаш няколко весковци пишат по темата... тва сега ти ли си само или няколко човека?
здравейте,развитие засега няма.лошото е че много рядко се срещтат читави майстори или поне аз още не съм попаднал на такъв.ако имате идеи давайте аз нещо се отчаях.по точно казано знам ,че колата принципно е добра ,ма за моента карам котор който не върви хич и му се моля всяка сутрин да запали,а и гори като ламя .в града 10.5-11
днес пробвах сипах някаква добавка за пълно почистване на горивната система тия дни ще пиша има ли ефект или не .силно се надявам да има положителен резултат.
Коментар