Значи вчера ходих до русе да ми направят ремапче, та сичко докато се направи ремапа беше ок. Но след ремапа съединителя ми отиде на кино(добре за това ми е ясну) после като се прибирам по патя спрях да си изчистя фаровете и чух мн странен и гаден звук, но успях да се прибера. Преди малко запалих и до ремаците пак мн гаден звук. Ето виште http://www.youtube.com/watch?v=YYCbc6ZJzKQ. Самявам се нещо от динамото да не е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при Пунто 1.9жтд+ видео
Collapse
X
-
Всъщност с чипа-тунинга нещата, които съвсем скоро са щели да си отидат - си отиват още по-бързо. Не са се развалили конкретно и само заради чипа, това го казвам в случай, че си помислиш, че ако не я беше чипнал - нямаше да се скъса. Пак щеше, но след 2-3-4 месеца, примерно. При мен например точно 2 месеца след чипа се счупи външното каре отдясно. Обаче това отляво вече трета година си издържа и работи.
Коментар
-
Ако е демпферната шайба на коляновия вал - звука е като много силно удряне на метал в метал.На мен ми прилича по-скоро на заминала ролка на алтернатора ... но с клипче е малко трудно - трябва да се чуе на живо.Но така или иначе, както са казали колегите по-горе, трябва да се свали пистовия ремък и така ще се локализира проблема по-лесно.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
ogi28b написа:това го казвам в случай, че си помислиш, че ако не я беше чипнал - нямаше да се скъса. Пак щеше, но след 2-3-4 месеца, примерно. При мен например точно 2 месеца след чипа се счупи външното каре отдясно.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ми от 2 години неби беше създавала никакаф проблем колата, само 1 пат сам сменял съединителя, но сега.....явно си е дошло времето и с ремапа си избива сичко което е за смяна. Ми мерсаж колеги, най-добре в понеделник ще я закарам на маестро, да сменя сичко квото трябва+тва имам и тампон на ск кутия за смяна, и да си махам катализатора, и да я тествам.Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
emzo написа:По тези сметки двигателя трябва да издъхне за 1-2 години.На карето ти, просто му е дошло времето, щото не вярвам да си правил стартове от място, като за световно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар