Здравейте сутринта ми беше замръзнал скоростния лост с сила го освободих но мисля че за в бъдеще това не е решени, някой сблъсквал ли се е с този пробел.При изгоряла свещ задължително ли е релето за пдгряване да мига Благодаря.. Фиат браво тд 100
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзнал скоростен лост... проблем със свещи
Collapse
X
-
А, бе ако се налее спирачна течност - тя няма ли да поеме водата и да осигури смазващ ефект? Както и в бъдеще предпазване от последващо мокрене/замръзване? На мен снощи ми замръзна тъпата ръчна на -9 градуса .. добре че имам 1 на ум и не я ползвам на критични минусови температури и сега си е замръзнала в освободено положение.. Идеята ми е да налея спирачна течност в жилата на ръчната и така да елиминирам замръзването .. но дали ще стане?!Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
При всички положения най добре си е нови жила за ръчната - твоите най вероятно са с повредена броня.25лв е едното жило, сменят се с поглед, ако са като на Алфата.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
При мен също замръзва лоста.Така е от години.Интересно е че като запаля колата оставя я да работи десетина минути и лоста започва да се движи свободно(без да пускам парно)Несъм сигурен но започвам да си мисля че е някаква защита.При някои коли го има със сигурност.фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар