За сега от два дена си работи,но до кога ще видя.Студено е и не ми се бута.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикация на подгревните свещи.
Collapse
X
-
iakvvu написа:Няма как да има проблем с паленето в студовете.... Така следящата схема на изхода на релето(АЦП изграден с делители и няколко транзистора) ...iakvvu написа:....Най лесно проблема може да се хване с мултицета измервайки напрежението на входа на релето(червен кабел захванат с гайка за кутийката) и напрежението върху всяка една свещ.Ако всичко е наред не трябва да има никаква разлика в стойностите, ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Колеги, вчера се появи следния проблем по темата.При запален двигател (1.9 JTD, 80 коня) пресветна няколко пъти индикацията за подгрева.Вярно, че преди това 2-3 пъти жената се пъна докато запали (не върти достатъчно ключа, и някакви други чудеса прави та подгрева работи 3 пъти реално), но това и друг път го е правела и индикацията на подгрева не е премигала при работещ двигател. (Направо недоумявам на какви чудеса са способни жените като седнат да карат )Та въпроса ми е това премигване при работещ двигател какво ще рече, изгоряла свещ (свещите са Искра и са на 1200км само градско на къси разстояния каране)? При следващото палене, нямаше премигване след като запали двигателя.
Коментар
-
kimirai написа:За сега от два дена си работи,но до кога ще видя.Студено е и не ми се бута.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
TIP написа:При мен има същият проблем. За цяла зима лампата за подгрева да е сетнала най много 2-3 пъти.При мен се оказа проблем в таблото отзад на платката е понагоряло и от вероятно ми създава и проблем с лампата на еърбегаFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Да попитам и аз. При мен лампата за подгрев свети и като изгасне паля. След това обаче се включва и мига известно време, като при по-топло време изгасва по-бързо отколкото при по-студено време. Бях чувал, че дори и при запален двигател имаме подгрев още известно време, така ли е? Възможно ли е да нямам подгряване при запален двигател/ако го има де/? Свещите са на една година от TN магазина, италиянски. Колата пали.Fiat Bravo 1.9 TD100 04.1997
Коментар
-
kimirai написа:Имаш изгоряла свещ!Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
kimirai написа:TIP написа:При мен има същият проблем. За цяла зима лампата за подгрева да е сетнала най много 2-3 пъти.При мен се оказа проблем в таблото отзад на платката е понагоряло и от вероятно ми създава и проблем с лампата на еърбегаFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Много простоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35411Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
ivannik написа:kimirai написа:Имаш изгоряла свещ!Fiat Bravo 1.9 TD100 04.1997
Коментар
-
ivantt написа:ivannik написа:kimirai написа:Имаш изгоряла свещ!Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар