Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Двигател от Стило на Пунто 1.9жтд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я сега кажи последно, какъв двигател сложи и някоя снимка.Другия вариант е, да я видим таз стреличка на някоя от Пловдивските срещи :P
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Я сега кажи последно, какъв двигател сложи и някоя снимка.Другия вариант е, да я видим таз стреличка на някоя от Пловдивските срещи :P
      Сами кажи кога е срещата в Пловдив... :D
      Fiat Punto Elx 1.9JTD

Коментар

ardentbat написа:
        emzo написа:
        Еее колега, добре ще я видят на срещата ама дай малко инфо, снимки тва онова и ние да и се порадваме де :P
        Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

hol1gans написа:
          ardentbat написа:
          emzo написа:
          Еее колега, добре ще я видят на срещата ама дай малко инфо, снимки тва онова и ние да и се порадваме де :P
          Няма проблеми макарче няма кой знае каква разлика на пръв поглед като всеки друг подобен автомобил. Но просто страшно много му се радвам а не каза никой кога е срещата на Фиатките в Пловдив
          Fiat Punto Elx 1.9JTD

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...rt=285Утре в 16.00 .... май.... бе питай там
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега и дюзите и ECU-то ли прехвърлихте, че по спомен турбината на пунтото е по-малка, а знам че дюзите на стилото не пръскат много малко.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Турбината е малка,но дюзите са голями и хвърлят повече гориво.По този начин турбината се върти на повече обороти и набива повече въздух.А на дизел с турбина като му се подаде повече гориво,предполагам знаеш какво става.Неизвестното е колко време ще издържи турбината при непрекъснатите гонки.

Коментар

vsd написа:
                  Колега и дюзите и ECU-то ли прехвърлихте, че по спомен турбината на пунтото е по-малка, а знам че дюзите на стилото не пръскат много малко.
                  Дюзите не са сменяни...турбината е сменяна от старата си,стойката за компресора и пред изпускателните колектори има една ос (забравих какво беше) тя е сменена и тов е.
                  Fiat Punto Elx 1.9JTD

Коментар

Нещата които не сте сменили са едни от малкото, които дават разликата между двата двигателя. Щом е със старото ECU, реално имаш почти същия двигател като на пунтото. Все пак евала за труда, много малко хора биха се наели да го правят.
                    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

pi4ove evala, a instalaciata smenqvah te li aПиши на кирилица!Прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Dimitar Kotev 1987 написа:
                        pi4ove evala, a instalaciata smenqvah te li a
                        ?
                        Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

Здравеите колеги,аз ще правя същото нещо , обаче с ечектрониката и всичко от стилото, на пръв поглед , може би СК е по дълга(буквално) и не знам дали ще влезе в коша и тампоните са на различни места.Ако нямя никаква възможност ще пробвам да прехвърля турбото и цялото управление на Стилото на железата на пунтотоДаите съвети колегиПоздрави Слави
                          Punto 1.9JTD
                          AR 75 2.0 TS

Коментар

Извинявам се,че спама и не е толкова по темата,но ми е много интересно..понеже и аз ще взимам Пунто JTD..искам да знам турбото което е на модела с спънатите коне 80/2/4 все ги гледам различно..с променлива геометрия ли е турбината..защото двигателя мисля,чe e от по-новите технологии на JTD-то..
                            ГАЗТА ДО КРАЯ И ДУШАТА В РАЯ!!!

МОЕТО ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТА Е ПРЕКАСВАЧА!!!

ЧЕТИРИ БИРИ И ТУРБОТО ДА СВИРИ!!!

Коментар

Много неясноти около този "проект"- какъв двигател сложи ? От каква кола, код на мотора ?- турбината ? каква е ?- скоростната кутия от каква кола е ?- ЕКУто от каква кола е ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз ще ползвам всичко от Стилото мотора е 192А100, ще сложа скоростната кутия от моето пунто заедно с маховика и съединителя
                                Punto 1.9JTD
                                AR 75 2.0 TS

Коментар

Working...
                                X